Om Oratrade ab oy

Oratrade ab oy är ett företag som startat upp för att sälja varor med hög kvalitet på webben. Företagets bakgrund härstammar från företagande ända sedan 1969 inom flera olika branscher och har nu börjat satsa på att betjäna privatpersoner, företag och olika samarbetspartners via webben.

Vi är nu även importör och försäljare av TrygghetsVakten i Finland som är Sveriges största tillverkare av olika hjälpmedel för fukt, mögel, lukt och radon på vindsvåningar och i torpargrunder och kryprum. Om kunden behöver hjälp med eventuella fuktmätningar, planering och montering samarbetar vi med olika seriös företag inom dessa områden.

Vi säljer även Orapacks kända och erkända samt CE märkta skyddsvsir. Orapacs skyddsvisir är Finlands mest sålda och har tillverkats i flera miljoner till den finska sjukvården och även nu till privatpersoner, företag och återsäljare.

Man kan tryckt handla hos Oratrade, vi har lång erfarenhet av att betjäna och samarbeta med kunder och olika samarbetspartners för ett lyckat resultat och nöjd kund.

Vi fodrar inga förskott utan kunden kan välja om han vill betala i samband med beställningen eller betala fakturan som kommer med själva leveransen.

FO Nummer: 2470098-4

Adress: Båthusvägen 12
66800 Oravais

E-post: info@oratrade.fi
Tel. 0500-953410