ISOREFLEKT, erittäin tehokas eriste, radon- ja höyrysulku alapohjiin

330,00

SOREFLEKT nostaa lämpötilaa alapohjassa suurella lämpöemissiivisyydellä, joka suojaa perustassa esiintyvältä maakylmältä esimerkiksi kalliosta, sepelistä ja hiekasta. ISOREFLEKTin alumiinikerros heijastaa 97% talon vuotavasta lämpösäteilystä.

Höyrysulku on erittäin kestävä ja joustavuutensa ja vahvan kaksinkertaisen polyeteenikerroksensa ansiosta se toimii hyvin perustan pohjan ollessa kivinen.

Investointi ISOREFLEKTiin on normaalisti maksanut itsensä takaisin energiasäästön kautta 2-5 vuoden jälkeen. Jos kosteudenpoistaja on asennettu, myös teho nousee, koska alapohjan lämpötilaa nousee parilla asteella ja suhteellinen kosteus siten on alempi. Normaalia on, että kosteudenpoistajan käyntiaika laskee puoleen verrattuna ikääntymistä kestävän 0,2 mm:n muovin käyttöön.

ISOREFLEKT antaa sulkukerroksen esimerkiksi radonia, kosteutta, maakaasuja, maabakteereja, maassa kasvavaa hometta (mykotoksiineja) sekä suokaasuja vastaan. Maan lämpötila Isoreflektin alla laskee, kun se levitetään ja siten biologinen aktiivisuus vähenee. Sienet, homesienet ja maabakteerit passivoituvat lämpötilan laskiessa, mikä myös osaltaan vähentää mahdollisia hajuja maatumisprosesseista.

Pöly jne. ei laske tehoa, on paloa pidättävä.

Myydään rullissa (läpimitta 47 cm), joka normaalisti mahtuu hyvin farmariautoon.

Vahvat ja ikääntymistä kestävät liitokset saadaan käyttämällä TrygghetsVaktenin ikääntymistä kestävää teippiä. Menekki: kaksi teippirulla yhtä Isoreflekt-rullaa kohti.

  • Pituus 40 metriä, leveys 125 cm,
  • Paksuus 4mm
  • Paino 12 kg
  • 50 m2 per rulla ja 59,90 Kr/m2
  • Lämpöemissiivisyys 0,04 -0,05
  • Höyryvastus >3,4*10 000 000s/m, Sd>100m
  • Heijastusaste 97%

Pyydä tarjous tarkastuksesta ja asennuksesta »
(toistaiseksi vain Pohjanmaalla)

Toimitusaika vaihtelee kahdesta kuuteen viikkoon.