Tietoa Meistä

Oratrade Ab Oy on yritys, jonka olemme käynnistäneet myydäksemme korkealaatuisia tuotteita verkossa. Yrityksen taustalla on yrittäjyys useilla eri aloilla vuodesta 1969 lähtien. Nykyään yritys panostaa yksityishenkilöiden, yritysten ja eri yhteistyökumppaneiden palvelemiseen verkossa.

Nyt olemme myös TrygghetsVakten-nimisten kosteudenpoistinten tuoja ja myyjä Suomessa. TrygghetsVakten valmistaa eri apuvälineitä kosteuden, homeen, hajun ja radonin poistamiseen ullakkokerroksista ja ryömintätiloista. Tämä yritys on Ruotsin suurin valmistaja tällä alalla. Kun asiakas tarvitsee apua kosteusmittauksissa, suunnitteluissa ja asennuksissa, teemme yhteistyötä näiden alojen arvostettujen yritysten kanssa.

Myymme myös Orapacin tunnettuja ja hyväksyttyjä sekä CE-merkittyjä ja Suomessa eniten myytyjä suojavisiirejä. Orapac on valmistanut useita miljoonia suojavisiireitä suomalaiselle sairaanhoidolle ja nyt myös yksityishenkilöille, yrityksille ja jälleenmyyjille.  

Voit turvallisin mielin tehdä kauppaa Oratraden kanssa. Meillä on pitkä kokemus asiakkaiden palvelemisesta ja yhteistyöstä asiakkaiden ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Näiden avulla saavutamme onnistuneet tulokset ja tyytyväiset asiakkaat.

Emme vaadi ennakkomaksua, vaan asiakas voi valita maksun tilauksen yhteydessä tai laskulla toimituksen yhteydessä.

Y-tunnus: 2470098-4

Osoite: Båthusvägen 12
66800 Oravainen
Sähköposti: info@oratrade.fi
Puh. 0500-953410