Maksu- ja toimitusehdot

Tässä sopimuksessa juridiset henkilöt ovat: Oratrade Ab Oy, Y-tunnus 2470098-4, jota alempana kutsutaan Myyjäksi ja sopimuksen hyväksynyt juridinen henkilö tai yritys, jota alempana kutsutaan Tilaajaksi.

Myyjän ja tilaajan välinen sopimus

 1. Tilauksen tekemiseen ei vaadita rekisteröintiä.
 2. Tilaajan on oltava vähintään18 vuotta.
 3. Tilausta tehdessään tilaajan on rekisteröitävä nimi, toimitusosoite, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero. Näitä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
 4. Tilaus tehdään Myyjän verkkokaupassa, sähköpostitse tai puhelimitse ja sitova ostosopimus syntyy Tilaajan ja Myyjän välillä Tilaajan saatua Myyjältä tilausvahvistuksen sähköpostitse.
 5. Yhteydenpito Tilaajan ja Myyjän välillä tapahtuu sähköpostitse info@oratrade.fi, postitse tai puhelimitse, puhelinnumero +358500 953410 (arkisin 10-18)

Hinnat

 1. Voimassa oleva hinta on hinta, joka jokaisessa yksittäisessä tapauksessa näkyy Myyjän verkkokaupassa. Yksittäisten tuotteiden hinnat voivat vaihdella tilauksen koosta ja toimitusajasta riippuen. Lopullinen ja sitova kokonaishinta näkyy tilauksen yhteenvetosivulla ja tilausvahvistuksessa. Tilauksen kokonaishinta sisältää liikevaihtoveron.
 2. Tilaukseen ei normaalisti lisätä rahtimaksuja (rahtivapaasti). Erinäisissä tapauksissa, joissa rahtikustannukset lisätään, tästä ilmoitetaan erikseen tilausvahvistuksessa.

Toimitus

 1. Normaalisti tavara tilataan tehtaalta suun. kerran joka kolmas viikko. Tämä merkitsee, että toimitusaika voi normaalisti vaihdella kahdesta viiteen viikkoon. Tarkempi toimitusviikko selviää kotisivulta, johon ajankohtana voimassa olevat tilausajat ja toimitusajat on merkitty. Tilausajat voivat myös riippua tehtaan kuormituksesta, mutta jos ne poikkeavat, siitä ilmoitetaan mahdollisimman tarkkaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa. Toimitusviikolla tarkoitetaan viikkoa, jolloin tuotteet lähtevät Myyjän varastosta Tilaajalle.
 2. Toimitus tapahtuu Myyjän valitsemalla toimittajalla, valitun toimittajan kuljetusehtojen mukaan.
 3. Erikoiskuljetuksista ja toiveista sovitaan erikseen.

Maksutapa    

Käytettävissä olevat maksutavat.

 1. Verkkopankki tilauksen yhteydessä.
 2. Lasku toimituksen yhteydessä. Maksuaika 14 päivää toimituksesta Myyjältä. Tuotteen omistusoikeus siirtyy, kun maksu on suoritettu.

Peruutus- ja palautusoikeus

Tilaajan katuessa tilaustaan, hän voi peruuttaa sen aina siihen asti, kun se on luovutettu kuljettajalle.

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen saa palauttaa, jos se on käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessaan. Tilaaja maksaa kuljetuskustannukset. Palautetun tuotteen takaisinmaksu tapahtuu 14 päivän kuluessa ja mahdollisten kuljetuskulujen vähentämisen jälkeen.

Toimituksen vastaanotto

Ennen kuin Tilaaja kuittaa kuljetuksen, hänen on tutkittava pakkaus ja tavara kuljetusvahinkojen varalta. Jos lähetyksen päällys on vahingoittunut, tuotteet on tutkittava. Jos tuotteet ovat vahingoittuneita, vahingot on kirjattava kuljetusasiakirjaan. Myyjä suosittelee myös vahingon valokuvaamista. Mahdollinen vahinkoilmoitus on lähetettävä osoitteeseen info@oratrade.fi liitteenä valokuvat.

Reklamaatio

Jos tilaaja on saanut väärän tuotteen tai jos tilaus on muulla tavalla virheellinen, siitä on heti viimeistään 7 päivän kuluessa ilmoitettava Myyjälle sähköpostitse info@oratradent.fi. Myyjä ottaa viipymättä yhteyttä Tilaajaan korjatakseen vian. 

Takuu

Myyjä antaa TrygghetsVaktenin kaikille tuotteille 7 vuoden takuun. Tämä edellyttää, että ne asennetaan ja huolletaan tuotteen toimituksen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Myyjä korvaa viallisen tai rikkinäisen tuotteen maksutta mahdollisimman nopeasti. Muista mahdollisesti ostetuista tuotteista esimerkiksi visiiristä annetaan tehtaan normaalisti myöntämä takuu.

Force Majeure

Myyjä ei vastaa toimituksen myöhästymisestä ulkopuolisten syiden takia, joihin Myyjä ei ole pystynyt vaikuttamaan, esimerkiksi sota, luonnonmullistukset, viranomaisten päätökset, liikenteestä johtuvat ongelmat, lakot, tehtaasta johtuvat myöhästymiset tai muut vastaavat tapahtumat.

Erimielisyydet

Pyrimme ensisijaisesti ratkaisemaan erimielisyydet keskustelemalla ja omilla ratkaisuilla. Jos tämä ei onnistu, Tilaaja voi ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Jos yksimielisyyttä ei saavuteta, Tilaaja voi viedä asian eteenpäin kuluttajariitalautakuntaan. Tämä on maksutonta molemmille osapuolille. Jos erimielisyydet lopulta joutuvat tuomioistuimeen, ne käsitellään Myyjän kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.

Oratrade Ab Oy
Båthusvägen 12
66800 Oravainen

www.oratrade.fi
info@oratrade.fi
Puh. 0500-953410