UUTUUS SUOMESSA – TrygghetsVakten

(KosteusVahti)

Ryömintätilan ja ullakon kosteudenpoistin

TrygghetsVakten valmistaa tuotteita kosteuden, homeen, radonin ja hajun torjuntaan ryömintätiloissa ja kylmissä ullakkotiloissa. Yritys on Ruotsin suurin valmistaja tällä alalla ja sen eri tuotteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia tilojen suojelemiseen tai jo vahingoittuneiden tilojen käsittelemiseen. Nyt heidän tuotteensa ovat saatavissa verkkokaupassamme. Katso kaikki mahdollisuudet verkkokaupassamme. 

Teemme yhteistyötä arvostettujen ja tunnettujen yritysten kanssa Pohjanmaalla. Tarvittaessa nämä yritykset voivat tulla paikan päälle tutkimaan ja ehdottamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivia tuotteita.

Haemme ympäri Suomea uusia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme tehdä yhteistyötä ratkaistaksemme tämän yhä yleisemmän ongelman. Jos olette alalla ja haluatte työskennellä tunnettujen ja tunnustettujen laatutuotteiden parissa, ottakaa yhteyttä.

Koska materiaali kotisivullamme on otettu TrygghetsVaktenin kotisivuilta suurin osa on tällä hetkellä ruotsiksi. Yhteistyökumppanimme Pohjanmaalla palvelevat kuitenkin mielellään myös suomeksi, joten ottakaa yhteyttä viestikentän kautta, niin välitämme toiveenne eteenpäin. TrygghetsVakten on myös luvannut aloittaa tärkeän materiaalin kuten asennusohjeiden ja turvallisuusasioiden kääntämisen suomeksi. Tulemme päivittämään kotisivumme sitä mukaa kuin käännökset tulevat. Suomeksi tulemme käyttämään myös nimeä KosteusVahti.  

Tuoteosastot

Katso kaikki tuotteet

Myydyimmät tuotteet

Kosteudenpoistimet PRO-X

TrygghetsVakten Pro-X 150

2.849,00
2.200,00
352,00

Yläpohjan kosteudenpoistimet

Poistoilmapuhallin Quiet 100

88,00